2009. május 15., péntek

Szülinapi köszöntés és hiánypótlás

Először is szeretnék Nagyon Boldog Szülinapot kívánni Máté és Petra barátaim anyukájának, Kati néninek, aki ma lett kerek (XXX) éves!!!!!

Másodszor pedig szeretném bepótolni az elmaradásomat, és elmesélni, hogy mi is történt Velem az elmúlt pár napban.
Kedden délelőtt ortopédiára volt időpontom, mert hát ugye elindultam és így kontrollra voltam hivatalos. A doktor bácsi emlékezett Rám még régebbről, és mondta , hogy borítékolta volna, hogy hamarabb indulok el mint mások, mert olyan erő és akarat volt-van bennem, hogy csak na. Anya megkönnyebbülésére ráadásul azt mondta, hogy semmi gondot nem lát a járásomban, csak kényelmes cipőt viseljek és próbáljak majd sokat fára mászni.
Délután pedig megint oltásra kellett mennem, amit hősként viseltem, és csak addig sírtam amíg lefogtak, aztán már kutya bajom volt. A doktor néni, nem nagyon díjazta Anya ötletét, hogy legközelebb menet közben adja be Nekem az oltást :)!
Szerdán délután Anyának megint el kellett mennie itthonról, és Én végre megint a Nagyival és Nagypapival töltöttem a délután. Jókat játszottunk és huncutkodtunk édes-hármasban. Amikor pedig Apa megérkezett este, akkor még kimentünk a többiekhez az utcára és ott jókat nevettek a felnőttek Máté „majdnem – szobatisztaságán”.
A csütörtök sem, Nekem sem Anyának nem kedvezett, mert egész nap a lakásba voltunk, hiszen esett az eső. Anya ezért úgy döntött, hogy beszerez egy esőálló ruha-együttest, amiben legközelebb kimehetek akár szemerkélésbe is. Ha valaki tud ilyenről ( külön esőnadrág és esőkabát), akkor kérem szóljon Anyának, és nagyon hálásak leszünk!!!
Pénteken Anyával először átmentünk a Nagypapiért és utána elvittük magunkkal az Árkádba. Erre azért volt szükség többek közt, mert Anya azt remélte, hogy hamarabb sorra kerülünk a gázművek irodájában, ha Velem megy, de ha mégsem akkor a Nagypapi segít Neki azzal, hogy Velem foglalkozik. Szóval kihasznált Minket 1 kicsit, de nem bántuk, mert legalább kimozdultunk a csütörtöki szobafogság után. És lássatok csodát!!!!! Alig telt el 15 perc az érkezésünk után, már végeztünk is. Kevesen is voltak előttünk – senki :), és az ügyintéző néni is gyorsan dolgozott. Szóval ajánlom magam mindenkinek, aki nem szeretne sok időt tölteni uncsi hivatalokban. Délután pedig kimentünk Timi barátnőmhöz és az Anyukájához, Anita nénihez játszani, aztán pedig áthívtuk magunkhoz Őket. Homokoztunk, labdáztunk, csúszdáztunk, jól eljátszottunk, de sajnos eljött megint a fürdés ideje és menniük kellett haza :(.
Remélem, hamarosan megint átjönnek és a többiek is csatlakoznak majd hozzájuk!!!!!

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Mayának nemrég vettem esőkabit meg külön kantáros esőgatyót. Nagyon sok féle van ott ahol vettük és csúcsszupi. a visegrádi utcában van mária bababolt a neve. www.bebibolt.hu
    Éedemes személyesen ellátogatni ide mert nagyon jó kis hely

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Hát ez nagyon jó hír, köszönjük szépen! jövő héten el is nézünk oda!!
    Puszi Nektek

    VálaszTörlés

Ilyen öregek vagyunk :)

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers