2009. június 2., kedd

Tavaszi szünet után

Mivel még mindig felébredek min. 4x-5x éjszakánként és Anya is kicsit fáradt emiatt, ezért sajnos a blogunk szünetelt, mert pihentünk ahányszor csak lehetett. Bocsánat érte és ígérem azon leszek, hogy mihamarabb átaludjam az éjszakákat vagy legalább a felét. De most tartok egy kis hiánypótlást az elmúlt hetemről.

Hétfőn délelőtt Anya elvitt 1 Boribon kuckó nevű helyre, ahol sok nálam idősebb gyerek volt, és sok feladatot kellett csinálnom. Volt mászóka, csúszda, pörgő forgó játékok, és sok móka és kacagás. Móni néni igazán nagyon aranyos volt és szépen énekelt. Úgy elfáradtam, hogy jót szundítottam hazafelé a kocsiban.
Délután átjöttek a barátaim és jót szórakoztunk együtt és a szüleink is egymással. Amíg mi csúszdáztunk és homokoztunk addig az Apukáink megittak pár sört, és valami Jager nevű italt, amitől igazán viccesen viselkedtek.
Kedden elmentem Anyával és Nagypapival csempét választani a teraszunkra, mert szerdán elkezdték lerakni, hogy mire jönnek a vendégek a szülinapomra, minden szép legyen.
Szerdán a délutánt Apával töltöttem, mert Anyának dolga volt. Nagyon jól éreztem Magam vele kettesben. Remélem még sok ilyen pasis napot tartunk!!!
Csütörtökön megint elmentünk Ákos barátomékhoz. Nagyon jól éreztük magunkat. Bár megint nem sikerült egyszerre aludnunk, hogy Anyáék tudjanak végre kicsit nyugodtan pletyizni, de hát már csak ez van. Kertészkedtünk fogócskáztunk, és autókáztunk. Ákos már nagyon ügyesen nyitja és csukja Apukája autóját, miközben bedugja a slusszkulcsot és bekapcsolja a rádiót.

Pénteken délelőtt meghívott Minket Patrik barátom Anyukája a Mammutba 1 baba találkozóra. Rengeteg gyerek volt ott, akik sikongattak és futkároztak, mivel főleg nálunk idősebbek voltak. Mi ugyan vagányak voltunk, de azért meg is voltunk szeppenve egy kicsit. Pedig sok ismerős játék volt ott a másik kalandparkból, mint például a labdás hely és a játék asztal. Még tombola is volt és nyertünk mind a ketten cumit és más érdekességeket. Hazafelé el is aludtunk mind a ketten. Ebéd utána pedig rámjött a tisztaság mániám, és egész délután a felmosóval és a porszívó csövével sétáltam a házban. Sajnos estére elkezdett folyni az orrom, ami éjszaka tetőződött és fél éjszaka fent voltunk Anyával, mert nem kaptam levegőt. Ezért Anyáék lemondták a szombati vendégséget Ákos barátoméknál, nehogy megfertőzzem. Pedig olyan jó lett volna megint együtt lenni, finomat enni és jókat játszani. Ráadásul Szombatra ráadásul Anya is kidőlt, mert bekapott 1 vírust, ami ráment a hasára és egész nap csak pihent. Szerencsére Apa tartotta magát és egész nap a gondomat viselte és leste minden kívánságomat.
Sajnos az idő sem kedvezett a hosszú hétvégénknek, pedig jó lett volna legalább kiruccanni valahova egy kicsit. Egész nap szinte bent voltunk a házban, csak amikor végre nem zuhogott az eső akkor mentünk ki pár percre, mert már nem bírtak Velem odabent.
De azt hiszem ez az eső várható volt miután nálunk pénteken ablakot mostak!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ilyen öregek vagyunk :)

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers