2009. október 4., vasárnap

Koncerten jártunk

Szombaton a délutáni alvás után elmentünk Patrikékkal és Timiékkel a közeli Noé állatmenhelyre, ahol segélykoncert volt meghirdetve. (Csak úgy mellesleg írom, hogy a Fiesta lemondta, mert inkább pénzes helyre mentek játszani - Anya) Mire odaértünk már sokan voltak és a koncert is elkezdődött. Nagyon kellemes meglepetés ért Minket, hiszen eddig még csak a tévében láttunk menhelyet, de ott mindig nagyon rossz körülmények között voltak a lakók. Itt viszont egész kellemes helyre találtak a sérült, elveszett és megtalált állatok. Sokan simogatták a szabadon futkározó kutyusokat és adtak nekik adományért vett "jutifalatokat" :). Megnézhettük a koncertek alatt a szelídebb állatokat mint például:

tehenek, láma, kecskék, szarvas és őzike, mosómaci-akit simogatni is lehetett, disznók, pulykák, libák és tyúkok, emuk, lovak, páva és volt még borz, róka és kígyó is.
Nagyon élveztem a sok sok aranyos állatot, és tényleg jó volt látni, hogy ha nem is gazdinál, de jó helyen vannak. Volt még tombola is, de ezen sajnos nem nyertünk semmit, és mire vége lett, addigra az idő lehűlt, így elindultunk hazafelé.

4 megjegyzés:

  1. Én is örülök, hogy ott voltunk, mert jó volt látni ennyi törödő embert! Ti egyébként merrefelé laktok, ha szabad megkérdeznem?

    VálaszTörlés
  2. Blogger Oscar díj vár Rátok:)

    VálaszTörlés

Ilyen öregek vagyunk :)

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers