2009. július 24., péntek

Újra együtt Ákossal

Csütörtökön végre megint elmentünk Ákos barátomékhoz. Legutóbb a betegségem és a nagy meleg miatt nem indultunk útnak, de most olyan szuperül sikerült összehozni a dolgokat, hogy még Apa is Velünk tartott. Ő még nem is látta Ákosék új házát, pedig már fél éve ott laknak. Szóval most még Ákos Apukája is otthon volt, így édes-hatosban töltöttük a napot :)! Szinte mindent együtt is csináltunk egész nap nagy egyetértésben Ákossal:
együtt játszottunk,

együtt ebédeltünk, együtt aludtunk (aminek a Szüleink örültek a legjobban ( ez így igaz :) - Anya)),
együtt uzsonnáztunk, együtt fürödtünk és együtt koktéloztunk.Kint egyébként mire felébredtünk a délutáni alvásunkból, addigra egy szuper strand lett medencével, takaróval napernyőkkel és játékokkal. Mindenki élvezte a nap minden percét, pedig elég meleg volt (50 C a napon). Anya még le is fényképezte -volna, ha gyorsabban kapta volna elő a gépet, de mire odajutott addigra lement a hőmérséklet fél fokkal :). A fürdés nagyon tetszett, ezért Anyáék elhatározták, hogy Ők is vesznek 1 ilyen szupi medencét, mert Nekik is nagyon jól esett a hűsölés. Aztán sajnos indulnunk kellett haza, de búcsúzóul Ákostól kaptam 1 nagyon nagy puszit.


Ja egyébként Ákos egyész nap Mamának hívta Anyát. Hát igen, ez elgondolkodtató. Lehet, hogy Anyának fiatalító krémeket kellene használnia? Majd keresek Neki 1 kozmetikust!!!!

1 megjegyzés:

  1. Azért Ti sem unatkoztok!:) Mindig akad valami jó kis buli a környezetetekben.

    VálaszTörlés

Ilyen öregek vagyunk :)

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers