2009. szeptember 2., szerda

Megvagyunk

Ma meg lettem szólva, hogy elhanyagolom a blogírást. Ez igaz, de szinte minden este bedőlünk Anyáékkal együtt az ágyba és szinte semmire sem jut így időnk.
De most itt az újabb hiánypótlás ideje :).
Szóval történt, hogy 1 pénteken 2 héttel ezelőtt Apa és Pisti bácsi beterveztek 1 egész napos horgászatot Péteribe. Mivel még nem igazán jártak ott, ezért még csütörtökön Patrikkal és Andi nénivel együtt elmentünk édes hatosban, hogy felmérjük a terepet. A hely szép volt, nagy füves területtel, bográcsozós és sütögetős hellyel, híddal és büfével. Kultúrált és szép helynek tűnt, így ettünk, ittunk, labdáztunk és kavicsoztunk is ha már ott voltunk :).

Hamar a horgunkra is akadt Patrikkal 2 csinos kislány, akik odacsapódtak Hozzánk és a pokrócunkhoz . Cserfesek, kedvesek és aranyosak voltak. Nem maradtunk sokáig, de tetszett Mindenkinek a tó. Másnap hajnalban Apáék el is indultak, mi pedig délután csatlakoztunk Hozzájuk Anyáékkal. Sajnos Apáék csak a fejüket és a botot fogták addig, merthogy nem volt aznap kapásuk. Ráadásul még írtó meleg is volt a tóparton, de szerencsére a nagy lombos fák azért sok árnyékot adtak. Mi addig amíg a fiúk tovább próbálkoztak repülőket és kacsákat néztünk, meg tollasoztunk, pihentünk és huncutkodtunk, mivel hiába próbáltak Anyáék elaltatni Minket Patrikkal, Mi állandóan próbáltunk kibújni ez alól! Aztán mikor már eleget üldögéltek Apáék a tónál és megunták, akkor felpakoltak. Anyáék pedig jót mosolyogtak Rajtuk, mert úgy néztek ki a cuccukkal, mintha szigetlakók lennének. Aztán persze jött a tőrdöfés az egójukban amikor a halőr néni megkérdezte mit fogtak, és amikor Apáék mondták, hogy semmit, akkor a halőr néni megkérdezte, hogy nem horgászni jöttetek?. Na ekkor kitört Andiból és Anyából a nevetés, és alig bírták visszafojtani. Majd hazáig nevettek még, de lefagyott az őszinte mosoly az arcukról, amikor látták, hogy elaludtunk, hiszen így veszélybe került az esti lefekvés. De aztán sokat dolgoztak az ügyön és nem volt komolyabb probléma alváskor.

Vasárnap pedig átmentünk Timi barátnőmékhez megünnepelni a szülinapját. A kert szuperul fel volt díszítve lufikkal. Volt Micimackós pohár, terítő, tányér, sok-sok enni és innivaló és torta is. Jókat játszottunk és kergetőztünk Andival, báboztunk Anitával, autóztunk, motoroztunk. Sajnos Apa és Anya nem voltak a toppon, hiszen előző este voltak az esküvőn és hajnaliban kerültek ágyba. És mivel nem az együttérzésemről és alvásomról vagyok a leghíresebb ezért nem sokáig hagytam Őket szundizni. Gondolhatjátok, hogy érezték magukat, de még annál is szarabbul néztek ki! DE a bulin nagyon jól érezték magukat, és sajnálták, hogy már rövidülnek a nappalok és korábban sötétedik, ráadásul vasárnap lévén Apáéknak másnap dolgozni kellett menniük.
Most hétfőn pedig megint itt volt az újabb babatali ideje. Képzeljétek megint egyedül voltam férfi, hiszen 4 lánnyal voltam + anyukájukkal. A hangulat megint szuper volt. Bogiéknál voltunk, és az ikerpár Mika és Boróka, valamint Hanna is eljöttek. Sokat játszottunk és finomakat ettünk Andi néni (nem Patrik barátom anyukája, hanem Bogi barátnőméjé) jóvoltából. De mivel most kezdett Mindenki hozzászokni a napi egyszeri alváshoz, így ez a találkozó nem tartott túl sokáig. De megbeszéltük, hogy legközelebb hamarabb kezdünk.

3 megjegyzés:

  1. Örülünk, hogy vissza tértél :)))

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!

    Mennyi élményben volt részetek, sok-sok baráttal, sok szép helyen! Szuper!!!
    A képek, pedig klasszak :-)

    VálaszTörlés
  3. Mennyi minden történt Veletek!Nem semmi a sörivós kép:)

    VálaszTörlés

Ilyen öregek vagyunk :)

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers