2010. június 18., péntek

+ 1 gólyahír :)

A közeli családtagok és barátok már tudták egy ideje, de másoknak eddig Anyáék nem merték elmondani babonából. A szemfülesebbek már pár napja láthatták a másik vonalzót, hogy Kis testvérem lesz. A Doktor bácsi decemberre 12-re írta be Anyáékat, de majd meglátjuk, Ő is így gondolja-e :). Eddig minden vizsgálat és ultrahang jól sikerült. A bloggal kapcsolatban még nem döntöttünk, de azt hiszem minden marad majd így és inkább aranyos és okos Báttyként megosztom majd Vele :o)!

10 megjegyzés:

  1. Gratulálunk a kistesóhoz!:) Puszi!

    VálaszTörlés
  2. Soha nem fogom elfelejteni mikor a "homokozóban" elmondtad :)Öröm könnyek azóta is szöknek a szemembe!Jó lesz újból Együtt tologatni kis pólyásainkat :DD

    VálaszTörlés
  3. Babuci: Köszönjük szépen :) Puszi Nektek is

    LiliNortianyu: Köszönjük szépen a gratulációt :)

    Andi: Hát meglepi volt Mindenkinek azt hiszem, és ami utána jött se volt semmi :o). Én is emlékszem :D

    VálaszTörlés
  4. és örülök, hogy majd újból lesz kivel elbeszélned az aktuális babatémákat ;) gratula Andinak is egyúttal :*

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok Nektek ez egy fantasztikus hír!!!!
    és nagyon irigy is vagyok ... ez a világ egyik legcsodálatosabb időszaka :-)))

    Ééééés Andi nálatok is???????? :-)
    Ez van ha az ember nem blogol mindennap, mindenről lemarad :-)

    VálaszTörlés
  6. Marcsi: Köszi szépen, aranyos vagy! Igen, már Mi is beszéltük, hogy megint együtt tolhatjuk a babakocsikat :o). Bár biztos a Fiúk is segítenek majd :-)

    Timi: Örülök, hogy meg tudtunk lepni - jó értelemben :). Tényleg jó érzés, de kicsit fárasztó (1 örökmozgó gyerekkel) és ijesztő is. Ugyanakkor boldog és nagyon kiváncsi is vagyok, jobban mint Ricsnél :)!

    VálaszTörlés
  7. Elhiszem, hogy kíváncsi vagy, én is az lennék. És gondolom, más is ez a babavárás mint az első. Ezt mindenki mondja, hogy az elsőnél sokkal türelmetlenebb volt, de a másodiknál már nem siettetett semmit sem ...
    Az ijesztő részét is megértem, Te már tudod mit vállalsz, amit az első babások nem mindig. Sokszor elnézem a szomszédaim arcát (mind picibabás vagy terhes, első gyerekkel) és rendesen lerí róluk, hogy imádják a gyereküket ez csak természetes, de valahol nem mindent így képzeltek :-))) Az első 1-2 hónap rendesen próbára tesz mindenkit, de ez kell ahhoz, hogy megacélosodjunk és képesek legyünk a gyereknevelésre egy életen át.
    Nagyon vigyázz magadra és azért az örökmozgó Ricsi mellett is próbálj meg magadra figyelni és ha van időd pihenni. Még egyszer gratulálok :-))

    VálaszTörlés
  8. Timi: Teljesen így van, ahogy írtad :). Ricsi mellett sokkal kevesebb idő jut Magamra és erre a várandósságra. Anno minden nap tudtam, hogy most milyen fejlődési szakaszban vagyunk, most meg jó ha meg tudom mondani hányadik héten is (kis túlzással!). Viszont most már sokkal realistábban megyek a dolgoknak, ami 1 részről jó, de hiányzik az a naívitás is amivel Ricsit vártam. De azt is tudom mi az az anyai szeretet és odaadás, amit régebben elképzelni se tudtam :o)!

    VálaszTörlés

Ilyen öregek vagyunk :)

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers