2009. december 11., péntek

Karácsonyi séta

Tavaly 1 nagyon kedves ismerősünk szülinapját mentünk megünnepelni a Vörösmarty térre és így csöppentünk bele a Karácsonyi Vásárba. De akkor rengetegen voltak és nagyon hideg is volt, így ebben az évben úgy gondoltuk, hogy hamarabb megyünk.
Tavaly még fél éves lévén csak fekve élvezhettem mindent, most már Patrik barátommal és családjainkkal együtt nézelődhettünk. Volt ott sok minden kedvemre való és érdekes dolog, kivéve a bohócot, akitől rettenetesen megijedtem.
Körbejártunk és láttunk sok árust; volt jászol szent családdal, volt karácsonyi zene és finom ételek is. Még táncra is perdültünk volna, ha tudnánk táncolni, így csak az ütemre rugóztunk Patrikkal és megosztoztunk a fincsi kürtös kalácson. A közeli Gerbeaud-n berendeztek 1 adventi naptárt, ahol minden nap kinyílik 1 ablak szuper fényjáték és zene kíséretében. Biztos jobban élveztem volna, ha a felnőttek nem álltak volna Elém, de azért így is lenyűgözve hallgattam.
Aztán még sétálgattunk a Váci utcában, ahol már minden karácsonyi hangulatban izzott. Nagyon tetszett a karácsonyi világítás és a sok mozgó kirakat. Egy boltnál Patrik barátommal együtt végül megpihentünk, - ahol mellesleg csodás ékszereket lehetett látni- és ott 1 kedves néni Patrik mosolyától elájulva még ajándékot is adott Nekünk. Sőt még a város közeén kutyáztunk is cica híjján :).

Aztán hazaindultunk, mert már késő volt, de jövőre sem hagyjuk ki!

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép a Vörösmarty tér, idén már minket is hívtak, de mi kihagyjuk ... nagyon sokan vannak és tömeg van hétvégén, hétköznap meg nem tudok elmenni Blankával :-((
    A képek viszont kárpótolnak minket, jó látni a sok szép kirakatot, karácsonyi díszítést. :-) és a gyerekek is aranyosak :-))

    VálaszTörlés
  2. Ebben igazad van, hogy hétvégén tömeg van. Tavaly Mi is hétvégén voltunk és alig tudtunk menni, babakocsival pedig főleg kényelmetlen volt. Egyébként ha talán délelőtt el tudtok " ugrani":), akkor kevesebben lehetnek, merthogy délelött 11től este 11ig van nyitva. A Manók tényleg édesek voltak,de Nekik is kellett 1 kis idő mire felodódtak, viszont aztán nagyon élvezték. Főleg ahogy a zenére rugóztak volt igazán imádnivaló!!!

    VálaszTörlés

Ilyen öregek vagyunk :)

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers