2009. augusztus 17., hétfő

Hiánypótlás

Szóval megint éterben vagyunk, de sajnos még Anyával nem sikerült összeszedni az összes élményt éa képet, ami Velünk történt a nyaralás alatt, de hamarosan megosztunk mindent Mindenkivel :)!

Addig is van pár hiányosságom, amit pótolnom kell.

Először is voltunk babatali mielőtt elmentünk volna nyaralni, és megint írtó klassz volt. Most Hanna barátnőméknél voltunk Őrbottyánban. Nagyon nagy birtokon élnek 1 szép csendes helyen. Na ott aztán tényleg van hely rohangálni. Sajnos pont olyan időben mentünk, amikor Anya nem engedett napra, ezért sokat voltunk inkább a hűvös lakásban. Detti néni isteni édességgel várt minket. Megint jól éreztük magunkat együtt, sokat játszottunk és bohóckodtunk.Szerdán volt Anya névnapja és Apa elvitte vacsizni. Mivel lefekvésre nem értek haza, így most előszörvolt, hogy Nagyival aludtam el. Anyáék ugyan gyakran hívogatták, hogy minden rendben van-e, de hiába aggódtak, mert Én angyalként viselkedtem, és szó nélkül aludtam el.

Csütörtökön pedig átjöttek - meglepetésként - Timi és Patrik szülei is, hogy felköszöntsék Anyát, aki nagyon meglepődött. Kapott finom csokit és gyönyörű virágokat!!!


Mialatt pedig nyaraltunk volt Moncsi néni szülinapja és Marci barátom névnapja, akiknek még egyszer szeretnénk Sok Boldogságot kívánni !!!!

2 megjegyzés:

  1. Szia!

    Szeretném a figyelmedbe ajánlani a baba.miner.hu oldalt, ahol a kisgyermekes- ill. várandós szülők blogjait jelenítjük meg egy helyen.

    Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozáshoz pusztán az engedélyed kérjük, anyagi vonzata nincs, a blogbejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog feedjét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs.

    Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk, vagy kérdésed van, kérlek írj az info kukac miner pont hu-ra!

    Üdvözlettel:
    Miner.hu

    VálaszTörlés

Ilyen öregek vagyunk :)

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers