2011. január 11., kedd

Ez is, az is...

Hát karácsony óta történt Velünk pár dolog, de sajnos Anya még mindig idő hiányban szenved. Lelkileg ugyan fel volt készülve a nemalvásra, de úgy tűnik testben nem, mert amint van pár perce, akkor inkább lepihen vagy a pár elmaradását pótolja a házban.

Szóval volt 1 szilveszterünk, amit együtt töltöttünk Timi barátnőmékkel. Jó volt újra együtt játszani olyan hosszú idő után:). Nagyon jó volt a hangulat és éjfélkor rettenetesen élveztük a sok-sok tűzijátékot. Orsi pedig Velünk bulizott:)


Aztán esett megint a hó, amit Én különösen nagyon élvezek, főleg ha Máté barátom és a szánkó is Velünk van!





Közben Orsi is növöget szépen és Én egyenlőre (Szüleim nagy örömére) még szeretettel közeledek Felé!

És ne felejtsem el említeni, hogy még mindig aktívan részt veszek a konyhai munkákban :o)

3 megjegyzés:

  1. Jaj nagyon cukorborsó Orsika a képeken, Ricsi, hogy Te milyen jó báty vagy :-)) Büszke lehet rád majd Orsi :-))

    Nagyon szépek vagytok a képeken.

    Sok pihenést kívánok neked Kriszti. Puszi

    u.i: Ricsit milyen konyhatündér, de komolyan a lányok megirigyelhetnék. Blanka csak nézelődni szeret, aztán már rohan is tovább :-)

    VálaszTörlés
  2. Jaj de jó!Sok-sok csodás kép:)
    A tesós kép a favorit!Ahogy Ricsi a Hugijára néz...hát imádni valóak:)
    De az is nagyon szép ahol hárman vagytok:)
    És a kis szakácsos is:)
    Szóval mindegyik!

    Amúgy jól vagytok?Tejcsid van elég?Beállt már a kis napirendje Orsikának?
    Puszi Nektek!

    VálaszTörlés
  3. Szia Timi!
    Szerencsére Ricsinél egyenlőre még nem jelentkeztek a féltékenység jelei, de szerintem hamarosan nehezebb lesz. Amíg Krisz itthon van addig ha Ricsi akar valamit, szinte azonnal átadom Orsit Neki, így Ricsi talán nem azt érzi, hogy háttérbe szorul, de ha már elmegy dolgoznii, akkor ezt nem annyira tudom majd megtenni, és akkor jön a fekete leves mindenkinek.
    Igen Ricsi nagyon aktív a konyhában és így kicsit ugyan lassabban megy a főzés-sütés, de legalább van még 1 dolog ami lefoglalja :)

    Szia Zsófi!
    Ricsi nagyon sokszor akarja kézbevenni, vinni, etetni egyszóval segíteni Orsival, de Én nagyon féltem még a PiciLányt. Egyik reggel éppen még fetrengtünk az ágyban 4en, amikor Ricsi úgy akarta megszeretgetni Orsit, hogy teljes súllyával ráfeküdt:). Alig bírtam megmagyarázni Neki, hogy ezt még kicsit óvatosabban kell:), de legalább szereti!
    Napirendünk még sajna nem az igazi, mert 3-4 órákat alszik Orsi, és sohasem ugyanakkor, ezért nehezen tudunk előre bármit is tervezni. Tjem pedig lenne, ha kényelmes kisasszony szívna, de pár perc után visítani kezd, ha már nem ömlik a szájába és onnantól kezdve szopi-sztrájk van:(

    VálaszTörlés

Ilyen öregek vagyunk :)

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers