2010. november 14., vasárnap

Hát végre elkészült :o)

Amikor Anyáék rájöttek, hogy Testvérem lesz, azonnal megannyi gondolat és tennivaló is előjött. Az egyik ezek közül a kiságy-nagyágy téma volt. Anya tudta, hogy hamarosan már nem tehet-vehet kedve szerint engem a kis rácsoságyamba, ezért úgy döntöttek, hogy kapok 1 új, nagy ágyat. 1 régi Kismama újság oldalán talált rá Anya 1 szuper autós kiságyra, amiknek még terv-rajza is volt. Sajnos ez az újság már régi volt, de pár email váltás után 1 kedves néni talált mélyen a fiókja aljában szabásmintát, amit elküldött Nekünk. Aztán szépen lassan el is készült a kiságyam Apa ügyes kezének hála, csak a díszek (lámpa, szem, kerék-dísztárcsa) hiányoztak róla. Most viszont, hogy Anyán úrrá lett a fészek rakó ösztön elkészültek végre ezek is, és voilá!!!

7 megjegyzés:

  1. Szuper lett az ágyikó! Gratulálok!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon ügyesek vagytok!Szuperül néz ki!

    VálaszTörlés
  3. Ez igen!!!!
    Nagyon szuper lett az ágy!
    Ügyes Apátok van!!!!
    Gondolom fel is avatta már Ricsi.
    Hogy jött be Neki?Nem volt gond éjszaka?

    VálaszTörlés
  4. Köszönjük LiliNortiAnyu, szerintünk is jól sikerült darab :o)

    Köszi Zsófi!
    Az igazat megvallva már júniusban elkészült a piros váz, de a díszek csak most hétvégén kerültek végre fel. Kicsit ellazsáltam a dolgot :).
    Ricsi június óta (amióta hazajöttünk a kórházból) ebben is alszik, és 1 pillanatra sem volt gond. Mindig könnyen mellé tudtam feküdni, mert 90x200as lett, így ketten is elférünk rajta. Ráadásul Krisz tényleg olyan ügyesen csinálta, hogy Ricsi az első pillanatban felismerte a kerekek és lámpák nélküli is, hogy ez 1 autó, ezért még jobban örült neki. Szóval jól sült el az a dolog szerencsére :o), pedig azt hittem lassaban fog hozzászokni.

    VálaszTörlés
  5. Benéztem,hogy válaszoltál-e,Peti itt van az ölemben,és egyfolytában azt mondja,hogy:
    -Autó!Cép!Autó!
    :)
    Szerintem nálunk is az lesz,hogy majd ha "kell másnak" a kiságy,Peti csak akkor kerül ki belőle!
    :)

    VálaszTörlés
  6. Ez igazán nagy bóknak vettük Petitől :o)! Köszönjük:)
    Nálunk is Orsi miatt döntöttük új ágy mellett, mert még bőven elférne benne, és a mai napig nem jutott eszébe kimászni még belőle. DE nagyon megkönnyítette az életemet, főleg mostanság :)

    VálaszTörlés

Ilyen öregek vagyunk :)

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers