2010. július 21., szerda

Fergeteg party és állatmentések

Hétfőn visszatért a kánikula, így itt volt az ideje 1 újabb fagyizásnak. Busszal mentünk, amit nagyon, de nagyon élveztem autós gyerek létemre :). A fagyizónál alig bírtunk választani a sok-sok finomság közül, de Anya már rutinos lévén, magának nem vett annyit gombócot, amennyit kívánt, mert tudta jól, hogy a végén, úgyis Neki kell megennie az Én maradékomat is. Pár barátok közti fagyi-csere után bohóckodtunk 1 kicsit, majd elindultunk hazafelé. Itthon még elmentünk motorozni, amikor már hűvösebb volt az idő, és nagyon élveztük mind a hárman. Bár már kicsit megkopott az emléke annak, hogy is kell viselkedni motorral az úttesten, de hamar visszaszoktunk, és félreálltunk ha jött valami autó. Aztán teljesen felpörögve játszottunk, mint az utcagyerekek. Túlzás nélkül mondhatom, hogy nagyon aranyosak voltunk :)! És este volt megint értelme a mosakodásnak.Timi bemutatott még pár rúd-tánc koreográfiát is, amit Én próbáltam utánozni, kisebb-nagyobb sikerrel:o) És volt 2 állatos kalandunk is:
Az egyik még hétfőn hazafelé a fagyizóból. Amikor indultunk a busz felé Anita (Timi anyukája) kiskutya sírást hallott. És képzeljétek találtunk 1 vidámparkos teherautó alatt 1 anyakutyát 8-9 kiskutyával. Az anyakutya nagyon sovány volt, így vittünk neki enni és inni. És ameddig Ő lakmározott, addig mi megcsodáltuk a kiskutyikat, de nem nyúltunk hozzájuk! Azóta is viszünk Neki hammát.Aztán pedig kedden délelőtt 1 édes vörös kiscica jött be Hozzánk a kertbe. Szerencsére a kutyáink a nagy meleg miatt nem vették észre, így gyorsan bepakoltuk Anyával a kocsiba és pár perc kérlelés után, de Őt még utolsó állatként felvették az állatmenhelyre. De sajnos a kiskutyákat csak akkor tudják majd, amikor megürül pár hely,mert az állatmenhelyen már annyi befogadott állat van, hogy már nem tudnak többet rendesen eltartani :(. Ha Bárki tud rendes és szerető gazdit/gazdikat Nekik, akkor szóljon!

3 megjegyzés:

  1. Milyen rendes, lelkiismeretes emberek vagytok ... a kiskutyák, cica biztos most nagyon boldog. Kár, hogy ilyen sorsra jutnak az állatok, remélem lesz segítség.
    Nálunk sajnos ebbe a kis lakásba nem fér el már több állat, így is van egy kutyánk, ami van hogy elég nagy teher (főleg tavasszal-ősszel vedléskor, a hajamat tépem, hogy a kutya és gyerek után takaríthatok napjában 5x)
    A fagyizás biztos szuper lehetett, a rúdtánc kép nagyon bejön nekem :-))

    VálaszTörlés
  2. :D
    A rúdtáncon Én is jót mosolyogtam:)
    Nagyon aranyosak a gyerekek!
    Szomorú nagyon,hogy szerencsétlen állatoknak milyen sorsuk van...
    Szép ez a vörös cirmó.

    És most nézem,hogy Te már 20-hetes kismami vagy!!!!Nem mutatta még meg magát a Pocaklakó,hogy kisfiú-e vagy kislány???
    :)

    VálaszTörlés
  3. Timi: Nekünk is a szívünk fájdul bele ebbe az egészbe, de itt van a 2 kutya és majdnem 2 gyerek,és már nem tudunk senkit felvállalni:(.
    Csak gondoltam hátha sikerül. Ha már csak 1 kiskutyi gazdára talál megérte :)! A kiscicára azt mondták a menhelyen, hogy a vörösöket szeretik örökbe fogadni. Úgy legyen!
    A képek tényleg arik lettek, pedig még a videókat fel sem tettem :)

    Zsófi: Alig bírtuk ki Mi is nevetés nélkül. Néha annyira szuperül elvannak egymással 3an, máskor meg alig bírunk Velük. Ez 1 nagyon élvezetes és vicces pillanatuk volt :). A babás kérdésedre a másik postban válaszoltram :).

    VálaszTörlés

Ilyen öregek vagyunk :)

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers