2011. június 6., hétfő

A 3. szülinapom

Eljött ez a nap is és 3 éves lettem:)!
A tavalyi jól sikerült bulin felbuzdulva a Szüleim megint úgy gondolták, hogy ajándék helyett inkább 1 játékos élménnyel lepnek meg. Így meghívták az összes Barátomat és megint rendeltek ugrálóvárat.
Az időjárás miatt a buli napján volt 1 kis izgalom (mivel már előtte is napok óta délelőtt gyönyörű idő volt, míg délutánra mindig eleredt az eső), de nagyon nagy mázlink volt és kifogtuk a tökéleteset, se túl meleg, se túl hideg. se eső:). Ráadásul -Ákos barátom kivételével ugyan:(- de mindenki jelezte, hogy eljön:o).
Szóval minden adott volt 1 szuper kis partihoz.

Még délelőtt elhoztuk az ugrálóvárat, amit persze rögtön ki is próbáltunk Timivel, Mátéval és Petrával, majd amíg aludtam elkészültek a szendvicsek is. Az eddigi bevett szokásokkal ellentétben Anya és Anita nem előre elkészített szendvicseket csináltak, hanem csak vajjal és májkrémmel kenték meg a kenyereket és a többi feltétet tetővel lezárt dobozokba tették. Hogy miért? Mert az elmúlt évben az összes szendvics közül mindig Valakinek a sonka, Valakinek a sajt, Valakinek a zöldség nem ízlett és levették róla, így viszont a megfelelőt Mindenki saját kedvére készíthette el. Ráadásul így a hangyák és legyek ellen is védve volt.
A buli 4kor kezdődött és kicsit megkésve a díszítéssel, de a vendégek segítségével kiegészítve el is indult.
Kaptam sok ajándékot, amiket ezúton is szeretnék megköszönni:)!!!!
A tavalyi tortám kudarca miatt Anya most inkább rendelt 1et, ami gyönyörűséges volt, csak ehetetlenül édes, és a Szülők kínos mosollyal az arcukon eszegették meg a gyerekeik által meghagyott falatokat:).
Orsinak is remek dolga volt, mivel folyamatosan kézről-kézre járt, így Ő is láthatott Mindenkit és részt vett mindenben:).
Anya és később Kati nénivel kiegészülve csillámtetoválásokat és arcfestéseket csináltak nekünk, amit Mi nagyon élveztünk:).
Sajnos megint gyorsan elment az idő és csak azt vettem észre, hogy már besötétedett és Mindenkinek haza kellett mennie:(.

Remélem jövőre megint találkozunk :)!!!!!!!!!!!

Rengeteg kép készült, amit csak hosszú idő alatt tudnánk ide feltölteni, de a következő linken mindenki megnézheti, akit érdekel: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.215724458461587.60747.100000721042518

2 megjegyzés:

  1. Kicsit megkésve(itt is),de nagyon boldog szülinapot Ricsinek!!!
    Végig néztem a képeket:)
    Írtam oda!

    VálaszTörlés
  2. Utólag is boldog szülinapot Ricsi!

    VálaszTörlés

Ilyen öregek vagyunk :)

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers