2010. december 5., vasárnap

Gólyahír és adventi vásár

Mielőtt Bárki is azt hinné, hogy megszületett Orsi, elárulom, hogy Kincsi unokatesóm kistestvére, Lőrinc született meg pénteken. Ez a dolog egyébként nagyon vicces, hiszen Kincsi ( aki Apa testvérének a lánya) és Köztem kb. 3 hét van, és mintha a Szüleink megint összebeszéltek volna Orsi és Lőrinc közt sem lesz több:o).
Képeket később mutatok!

Szombaton pedig Timi barát
nőmékkel kinéztünk a Vörösmarty térre, az adventi vásárra. Sajnos elég fagyos volt az idő és tömeg is volt, de Apáék nyakában tűrhető volt:o). Érdekes volt a sok vásáros és a sok villany és világítás, de miután most már nem babakocsival érkeztünk, így a sok bácsi és néni állandóan elsodort, így állandóan kézben kötöttünk ki. Miután körbefutottuk a vásárt (mert a sorokba nem fértünk be :() visszaszálltunk a kisföldalattira és hazamentünk.
Tanulság a jövőre nézve, hogy legközelebb nem hétvégén kell jönni!

4 megjegyzés:

  1. Mi direkt nem mentünk Blankával idén ... igazából ahol tömeg van, oda nem szívesen visszük; mert még lassan szedi a lábát, a tömeg elsodorja, kézben cipelni pedig már nem akarjuk. :-(

    VálaszTörlés
  2. Ja igen, és a gólyahírre már azt hittem, hooooogy... de látom még várni kell ;)

    VálaszTörlés
  3. Szia Timi!
    Gondoltam, hogy becsapós a cím :o), de nem lehetett kihagyni :)!!!!
    Tavaly a babakocsi sokat nyomott a helyzetünkön, most már tudjuk, de ebben az évben Számomra minden ki fog maradni, ami advent és karácsony, és kaptam az ötleten amikor a Többiek felhozták. Hát igen kicsit önző voltsm, de Ricsit kárpotólta a földalattizás :o)

    VálaszTörlés
  4. Már azt hittem Apa írta a bejegyzést. Gazdag Mikulás járt nálatok, nagyon jó fiú voltál Ricsi:)))

    VálaszTörlés

Ilyen öregek vagyunk :)

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers