2011. február 25., péntek

2 gyerekes Anyuka lettem...

...annak minden szépségével és nehézségével együtt :o)!

Minden nap úgy ébredek - illetve ébreszt Ricsi vagy Orsi:) - hogy elhatározom, ma bepótolok pár dolgot az elmaradásaimból( Barátok felhívása, blogírás, stb), de amikor este, illetve éjszaka bezuhanok az ágyba megint szomorúan veszem tudomásul, hogy semmivel sem jutottam előrébb.

Tudom ez ezzel jár, de annyira hozzászoktam már bizonyos dolgokhoz amióta Ricsi már kicsit nagyobb és önállóbb lett, hogy most nehéz megint a 2-3 órás periódusokkal megbarátkoznom :o).

Viszont imádom ahogy Ricsi megszeretgeti a Tesóját vagy amikor 1 vásárlásból hazatérvén Apukájával hoz Nekem valamit a közértből, mert gondolt Rám! És elolvadok amikor reggel Orsi széles mosollyal üdvözöl és még hangot is ad hozzá vagy amikor csak néz tágra nyílt szemekkel!

Szóval röviden ennyit arról, hogy miért nem sikerül többet ide írnom, pedig nagyon szeretnék, még akkor is ha minden napunk szinte azonosan telik.

Azért fényképezni szoktam, ha el nem felejtem:) Bár jó lenne 1 profi fotós a szomszédba:).

1 Családi összejövetel










Én kis Konyhatündérem





Orsi










Csokraim az Én Drága és Megértő Férjecskémtől

4 megjegyzés:

  1. Orsi bár nem baba, hanem egy igazi kis hölgy lett, Ricsi pedig nagyon cuki a kötényben.
    Profi fotóst tudok ajánlani, igaz nem a szomszédban (saját referenciát is tudok mutatni)
    puszi nektek, Zselyke&Réka

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörűségesek a gyerekek!!!!!
    Ricsiről nagyon jó az utolsó kötényes kép.Valami fantasztikus,hogy mennyire rikít a szép kék szeme:)
    Orsi meg egyszerűen elbűvölő!Csodaszép a mosolya:)
    Örülök,hogy adtál egy kis életjelet magatokról!
    A virágokat milyen alkalomra kaptad?

    VálaszTörlés
  3. Két gyerekkel kétszer olyan szép, és persze kétszer olyan nehéz is az élet ... egy ideig, aztán már csak a szépség marad :-))
    Elhiszem, hogy fáradt vagy de meríts erőt a gyönyörű gyerekeidből és gondolj arra, hogy neked olyan van amiért más imádkozik.
    A családnál nincs nagyobb ajándék.
    Puszillak benneteket, vigyázzatok magatokra, és gyerkőcök csodásak.

    (u.i: fotózom, elmegyek én hozzátok :-))

    VálaszTörlés
  4. Szia Réka!
    Köszi, igen Orsi nő mint a gomba és Ricsi pedig olyan ügyes már, főleg a konyha érdekli mostanság, állandóan segíteni akar :).
    A fotóitokat láttam és tényleg szuperek, de ha egyszer elmegyünk Valakihez, akkor 1 másik blogos Anyukát választok majd :), de Én igazából úgy gondoltam, hogy 16 órás folyamatos szolgálatba keresek Valakit, aki elkap minden pillanatot, mert Nekem fotózni már olyan kevés időm maradt :o)!
    Puszi Nektek

    Szia Zsófi!
    Köszönjük a bókokat :o)! Szerintem is gyönyörűek!!!!!
    Sajnos az utóbbi időben még kevesebb időm van ide írni, mivel Krisz elkezdett dolgozni, és alig van itthon, hogy 1 kicsit felszabadítana.
    A rózsacsokrot Valentin napra kaptam, a tavaszi tulipánosat pedig a szülinapomra :o)! Imádtam a tavaszi csokor friss illatát, kár hogy a képeken nem lehet érezni.

    Szia Timi!
    Köszi a bátorító szavakat és nem akartam telhetetlennek és hálátlannak tűnni, csak olyan nagyon fáradt vagyok, és hiányzik a pici Magamra fordítható idő, a szabad szerdáim, írogatás, kreatvkodás, stb.
    Láttam a fotós oldaladat és amint összekapjuk Magunkat elfogadom az ajánlatodat!!!!De mint Rékának írtam, olyan Valakiről álmodozom, aki megörökítí a pillanatokat, amiket Én nem tudok, pl.: reggeli öröm-mosoly, a 2 testvér összebújása, stb.

    VálaszTörlés

Ilyen öregek vagyunk :)

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers