2010. augusztus 30., hétfő

Vegyes felvágott :)

Sajnos Anya kicsit nehezen szokik vissza a mozgalmas és nem éppen pihenősnek mondható hétköznapokba. Így igen kevés időnk jutott az utóbbi napokban blogot írni.
Az igazat megvallva nem is történt Velünk túl sok izgalmas dolog, kivéve egyet :).

Hétfőn Anya és Apa Doktor bácsihoz mentek, aki havonta szokta megvizsgálni Anyát és a Kis Tesómat. Szerencsére most is mindent rendben talált, valamint most már úgy tűnt Neki az ultrahangon, hogy Öcsikém lesz. Anya annyiban volt csalódott, hogy Ő szinte 100%-osan meg volt róla győződve, hogy Húgicám lesz, és nem esett jól Neki, hogy így megtréfálták az anyai ösztönei. Szóval szegény Szüleim megint agyalhatnak, hogyan is hívják majd Öcsit :o).

Azért az elmúlt napok sem teltek el túl unalmasan. Játszottam a Barátaimmal,
autót mostam Timivel,
festegettem,

szép lányokat ölelgettem, és kipróbáltuk a quadot is.

6 megjegyzés:

  1. Jaj de jó:)
    Végre megmutatta magát a Pocaklakó:)
    Kis fütyis:)Legalább nem lesz furcsa Ricsi után:)
    A napszemcsis kép nagyon tuti!:D

    VálaszTörlés
  2. Gratula az újabb kukacoshoz :-)))))))) Milyen neveken gondolkoztok???

    VálaszTörlés
  3. Zsófi: A napszemüveges ötletet Tőletek loptuk :). Ricsinek nagyon tetszik, és olyan komolyan tudja hordani, ahogyan figyel arra, hogy le ne essen.
    Én is örülök, hogy fiú lesz, talán jobban kijönnek majd és már vannak ruháink is :)

    Timi: Köszönjük, Krisznek egyébként dagad a mája, hogy Ő csak fiúkat tud :o). A név kérdés elég húzós, mert különleges a családnevünk, így nehéz, de a Doki ajűnlotta az Áront, és ez azonnal megtetszett, csak kár hogy nem lehet becézni.

    VálaszTörlés
  4. Szia Kriszti!
    Gondolom, apa milyen büszke magára :-) Egyébként az Áron egy szuper klassz név, nagyon jó választás lenne. Amilyen egyszerű, olyan nagyszerű. Egyáltalán nem baj, ha nem lehet becézni egy nevet, van aki nem is szereti, ha becézik.
    Bálint 33 éve meg van becézés nélkül és nem bánja. Nekem pedig fel sem tűnik :-)) Megszokás kérdése. A házban van egy Istvánunk, aki egyáltalán nem szereti ha becézik. Pedig az Istvánnak lenne millió becézési formája, a Pistitől, a Pityukáig :-)) még sem becézzük ... megszoktuk.

    Áronnál még mindig ott az Áronka mint lehetőség :-))

    VálaszTörlés
  5. Szia Timi!
    Teljesen igazad van! Mi is meglepődtünk amikor a DokiBácsi felhozta a nevet, hogy milyen egyszerű és nagyszerű. És ami a legfontosabb, hogy még Krisznek is tetszik, mert anno Ő állandóan Kristófot akart Ricsinek adni, ami nem rossz, csak 1 Krisztián és Kriszti mellé még 1 Kristóf szerintem már túl sok lenne:). Az Áronkát már más is ajánlotta, de akkor inkább nem becézzük :o)

    VálaszTörlés
  6. Van egy ismerősöm,náluk Árcsi-nak hívják a kicsit:)
    Szerintem az is aranyos becézése az Áronnak.

    VálaszTörlés

Ilyen öregek vagyunk :)

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers