2010. május 7., péntek

Elmaradt névnapok

Illetve csak a bejegyzés maradt el róluk, az ünneplések maguk nem. Sajnos Anya az utóbbi időben elég lazán kezeli a blogot, amit szóvá is tettem Neki, hiszen ez azért van, hogy szinte minden élményem meg legyen örökítve, és nincs helye a lustinak !

Szóval egyik előző hétvégén tartottuk Ando névnapját. Volt bográcsozás és fincsi rizses édesség, és természetesen sok-sok játék. Fújtunk lufit, volt homokozás, motorozás, csúszdázás, és hancúrozás is.





Következő hétvégén pedig Timi barátnőm Apukájának, Gyugyónak a névnapjára jöttünk össze Patrikéknál. Viszont az eddigi bevett szokás ellen (bográcsozás) az Anyukáink fellázadtak, így inkább grilleztünk. Volt finom husi, saláta és zöldség. Mi megint jól eljátszottunk hárman, aminek a Szüleink örültek, hiszen ezek a közös játszások egyre többet és hosszabban fordulnak elő. Majd Ando szuper bubikat fújt az Ünnepeltnek. Végül -amikor már mehetnékünk volt- elsétáltunk a patakhoz, ahol lejtőn futkároztunk, kúsztunk-másztunk. Ugye mondanom sem kell, hogy aznap este újfent volt értelme szappan fürdenünk?!

Ja és majdnem kihagytam a nap fénypontját, amikor Ando és Anita úrrá lettek minden előítéletükön, miszerint nem férnek bele a csúszdámba :)!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ilyen öregek vagyunk :)

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers