2010. március 12., péntek

Hóesés és csőtörés

Úgy látszik a várva várt meleg még nem jön, de küldött maga helyett még egy kis havat.
Az igazat megvallva ez a nagy tavasz-várás csak a Szüleink vágya ,mert Én nagyon szeretem a havat is (bár az öltözködéssel azért hadilábon állok). Lehet jókat hógolyózni, szánkózni és utána jó kis pocsolyák maradnak olvadáskor. Mi kellhetne ennél több :)?!
De tegnap ráadásul még hóesésben is élveztünk a barátaimmal a kint létet, hiszen együtt lehettünk. Aztán pedig még kalandunk is lett. Amikor megjelentek Patrik barátoméknál a vizes-bácsik, akik a vízórájukat akarták lecserélni. Az elején még jókat viccelődtünk Mindannyian, hogy kukucsolt Nekünk a bácsi az aknából, de utána eltört 1 csövet és csak úgy ömlött a víz. Ezt 1 nagy szivattyúval szívták ki a vízóra aknából, és Számomra ez volt a nap fénypontja. Bár a Szülőknek ekkor már az arcukra fagyott minden mosoly. Csak úgy hömpölygött a sok víz, de szerencsére azért sikerült végül helyrehozniuk a bajt, de Mi végig megbabonázva figyeltük minden tettüket.

3 megjegyzés:

  1. Azta milyen akciók vannak felétek :-))

    örülök, hogy Te ennyire szereted a havat a telet, és az ezzel járó nyalánkságokat. Legalább van akit még boldogít. Én már nagyon unom! :-))))

    VálaszTörlés
  2. Mozgalmas egy délelőtt volt az biztos!De legalább a gyerekeknek tetszett a műsor, hamár nekem nem annyira :o)

    VálaszTörlés
  3. Timi: Hát tényleg nem nagyon unatkozunk mostanság :). Ricsit a sok ruházaton kívül szinte semmi sem zavarja, főleg mikor hó van, nem úgy mint Engem. Úgy látszik a korral csökken a tűrőképességem is :).

    Andi: Nálatok mindig van valami érdekes és izgalmas dolog. Nem hiába akar mindig Minden gyerek bemenni Hozzátok :).

    VálaszTörlés

Ilyen öregek vagyunk :)

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie First Birthday tickers